Hoppa till sidans innehåll

Villa säljer Johan Esplund

17 AUG 2012 10:42
Johan Esplund och Villa Lidköping går skilda vägar. De båda parterna är överens om att Esplund köper loss sig från sitt kontrakt med klubben.
  • Skapad: 17 AUG 2012 10:42

- Villa Lidköping hade som mål att Johan skulle hyras ut av föreningen till Zorkij kommande säsong men Johan var bestämd i sin önskan att få lösa ut sitt kontrakt med föreningen där det fanns två år kvar, säger Villas klubbchef Jonas Johansson och fortsätter.

- Johan och jag har haft en bra dialog under egentligen hela det sista året om vår framtid tillsammans men tillslut så föreföll alla förslag om en fortsättning omöjliga.
Johan har betytt oerhört mycket för Villa Lidköping och den utveckling klubben gjort under senare delen av 2000-talet, vi skiljs som vänner och det finns inga hard feelings mellan parterna. 
 
Johan har spelat i Villa sedan han var 17-år med uppehåll för spel i Ryssland under några perioder.

- Villa känns lite som min moderklubb och Lidköping kommer alltid att vara ”hemma” för mig. Men för min egna personliga del så kände jag att jag ville känna mig fri och att få ta den tid jag vill på mig efter denna säsong innan jag beslutar mig för vad jag skall göra i framtiden. Det kan bli fortsatt spel i Ryssland eller så spelar jag i Sverige, säger Johan Esplund. 

- Jag tror och hoppas att Johan åter kommer att dra på den blå Villatröjan med nr.91 i framtiden, men vi får ha respekt för att Johan vill känna sig fri att välja sin framtida utstakning efter denna säsongs avslut med Zorkij, säger Jonas Johansson.

Skribent: Erik Jonsson
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg