Hoppa till sidans innehåll

Muhrén tillbaka i Sandviken

27 MAR 2013 16:41
Magnus Muhrén är klar för två år i SAIK Bandy och flyttar hem till Sandviken igen efter tre år i GAIS.
  • Skapad: 27 MAR 2013 16:41

- Det känns bra att vara tillbaka i SAIK, det ska bli skönt att sluta cirkeln och få ett bra avslut. Det ska bli kul att spela i ett lag som förmodligen kommer vara med och spela om SM-guldet, säger Magnus i ett pressmeddelande.
 
Sedan tiden i Sandviken har Magnus spelat tre säsonger i GAIS. Han kom till GAIS när klubben fortfarande spelade i allsvenskan och var med och tog upp laget till elitserien.  

- Det har varit tre bra år i GAIS. Det var en stor omställning, framför allt att spela i allsvenskan första säsongen. Det har varit väldigt skoj dels att vara med och ta upp ett lag i elitserien men även att vara med och utveckla spelare och ledare, berättar Magnus. 
  
Daniel ”Zeke” Eriksson, tränare och sportchef i SAIK, är väldigt nöjd med det nya tillskottet i Magnus:

- Det känns jättebra, jag tycker att Magnus fortfarande är en av Sveriges bästa bandyspelare. Det är skönt att han är tillbaka, jag tycker att han ska vara i SAIK. Magnus betyder mycket både på och utanför isen. Vi har ett ungt lag som kommer att må bra av lite mer åldersspridning. Magnus är också en vinnare som är duktig på att sätta andra i spel och göra andra bättre, säger Daniel.

Skribent: Erik Jonsson
Epost: This is a mailto link
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg