Hoppa till sidans innehåll

Marcus Ståhl förlänger med Bollnäs

22 APR 2010 15:02
24-årige Marcus Ståhl har skrivit på ett kontrakt för kommande säsong med moderklubben Bollnäs.
- Det är jäkligt roligt att spelare som är fostrade i Bollnäs, och som hela tiden tagit steg i sin utveckling, vill vara kvar, säger sportchefen Sören Persson till giffarna.se.
  • Skapad: 22 APR 2010 15:02

Marcus Ståhl är Bollnäsprodukten som gått hela vägen i moderklubben från ungdomslagen till a-laget. Den senaste säsongen har Marcus liksom resten av laget gjort riktigt bra insatser hela vägen fram till en SM-final. Nu är han alltså klar för en fortsättning i Giffarna.
- Det är jäkligt roligt att spelare som är fostrade i Bollnäs, och som hela tiden tagit steg i sin utveckling, vill vara kvar och köra vidare. Det är jätteviktigt för föreningen att man kan behålla sina egna som man har skolat upp, säger sportchefen Sören Persson.

"Finns mer potential"
Särskilt kul är att Marcus gått framåt i sin egen utveckling under säsongen.
- Han har varit jättebra och spelat varenda match när han varit frisk. Han har tagit kliv och vågar lite mer nu. Ändå finns det väldigt mycket utveckling kvar i honom. Framförallt det att våga, avlasta andra och lita på sig själv. Det är det han blivit bättre på, men fortfarande finns det mer potential att ta av, säger Sören om Marcus som ju är en riktigt bra bandytalang.
- Ja, det är det. När han börjar dribbla med klubban kan han ju nästan lura sargen att röra på sig. Sån teknik har han, menar Sören.

Kenta Jönsson/giffarna.se
Foto: Stefan Sjödin

Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg