Hoppa till sidans innehåll

Malmqvist återvänder till Villa

27 APR 2011 09:16
28-årige Johan Malmqvist återvänder till moderklubben Villa Lidköping.
  • Skapad: 27 APR 2011 09:16

Johan har tecknat ett avtal om 3 år (1+2) med Villa. Han kommer närmast från Ale-Surte, men har också spelat för Motala. Nu återvänder försvarsspelaren till moderklubben Villa. 

- Jag kommer tillbaks för att jag vill spela i elitserien igen, jag har hela tiden haft det målet och tiden i Ale-Surte har varit utvecklande för mig som person. Jag känner mig lugnare och tryggare och det hoppas jag kunna bidraga med i mitt spel också, säger Johan Malmqvist i ett pressmeddelande.

- Johan kommer med sin rutin från elitseriespel och spel i toppen av allsvenskan att bidra till att vi får en ökad konkurrenssituation på försvarssidan, vi får in ytterligare en spelare som behärskar liberospel men som även kan spela back, detta innebär att vi nu har fem spelare som gör upp om tre platser i laget och det kommer att höja nivån för oss, säger Villas klubbchef Jonas Johansson och fortsätter.

- Dessutom får vi in en riktigt bra skytt som har visat att han de senaste åren själv kunnat avgöra matcher med sitt målsinne, kanske då främst på fasta situationer som frislag och hörnor. Johan är dessutom en egen produkt och vi har ett uttalat mål från vår styrelse att vårt elitserielag skall bygga på en stomme av spelare från Lidköping med omnejd vilket gör att detta känns extra kul, avslutar Jonas Johansson.

Foto: Martin Henriksson, xfoto

Skribent: Erik Jonsson
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg