Hoppa till sidans innehåll

Liberon fortsätter i GAIS

25 MAR 2013 15:58

Martin Andreasson har signerat ett nytt tvåårskontrakt med GAIS Bandy.

  • Skapad: 25 MAR 2013 15:58

Efter två lysande elitsäsonger i GAIS Bandy är det många bandyklubbar som önskat få liberon Martin Andreasson till sitt lag. Nu är det klart att han spelar vidare med GAIS Bandy i minst två år till.

- GAIS är ett fantastisk lag att spela i och Göteborg är en fantastisk stad att bo i. Det är dags för både mig själv och klubben att ta ett eller flera steg framåt. Det är något som är fullt möjligt med den potential jag vet att laget har, kommenterar Martin Andreasson beslutet att fortsätta i ett pressmeddelande.

- Med sina ledaregenskaper och sin starka karaktär är Martin den som kommer gå i bräschen för både sin och GAIS fortsatta utveckling. Han är på väg mot de riktiga stora matcherna, säger tränaren Jonas Holgersson.

Kenth Hultqvist, sportchef i GAIS Bandy, berättar att han och klubben är mycket stolta över att Martin valt att stanna kvar även i fortsättningen.

- Hans egenskaper betyder så mycket för ett lag. Jag tänker bland annat på hans ledaregenskaper, stora medvetenhet och inte minst hans vinnarmentalitet. Martin Andreasson är en kommande landslagsspelare, menar Hultqvist.

Skribent: Erik Jonsson
Epost: This is a mailto link
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg