Hoppa till sidans innehåll

Eskhult får större roll i Sirius

18 APR 2012 12:08
Sirius Bandy och Andreas Eskhult kommit överens om ett nytt avtal.
  • Skapad: 18 APR 2012 12:08

De båda parterna är överens om ett avtal som innebär att Andreas ingår i klubbens ledningsgrupp samtidigt som han fortsätter som spelare.

– Att vi lyckats rekrytera Andreas i den här helhetslösningen känns som en viktig pusselbit då vi tar vårt nästa steg i Sirius Bandy. Den här har varit på gång en tid och Andreas har bakom kulisserna jobbat med rekryteringsfrågor, men det är först nu vi konkretiserat de olika rollerna. Det innebär att vi nu ser Andreas mer eller mindre på heltid hos oss. Han kommer att fortsätta vara en drivande spelare på planen, samtidigt som han också kommer att ingå i ledningsgruppen för A-laget i nära samarbete med mig, säger Sirius Bandys klubbchef Magnus Berglund i ett pressmeddelande.

I ledningsgruppen för A-laget ingår dessutom Olle Gabrielsson.

- Just nu och under våren är det i första hand Andreas och Olle som lägger mycket tid, kraft och energi med att rekrytera spelare till laget. Jag fokuserar mer på att leda organisationen, affärsplaneringen och förankringen med nästa steg fram till årsmötet. Under hösten kommer Andreas dessutom ha en roll på marknadssidan under Kaveh Sarvari, säger Magnus.

– Som spelare känner jag att jag fortfarande kan bidra och göra skillnad på en hög nivå, säger Andreas Eskhult. Det känns riktigt kul och jag är motiverad att satsa vidare utifrån de förutsättningar som finns på plats med bland annat Relitahallen, omklädningsrummet och tillsammans med de spelare som kommer forma nästa års trupp.

– Utifrån min roll i ledningsgruppen i A-laget är det inspirerande att kunna vara med och bidra med förändringar tillsammans med Magnus och Olle. Dessutom gillar jag mötet med människor och det ska bli roligt att kliva in och anta utmaningen tillsammans med Kaveh på marknadssidan, avslutar Eskhult. 

Skribent: Erik Jonsson
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg