Hoppa till sidans innehåll

Kjell Edberg lämnar Svenska Bandyförbundet

04 JAN 2021 13:21
Sedan augusti 2012 har Kjell Edberg varit utbildningsansvarig på Svenska Bandyförbundet kansli. Nu lämnar Kjell Bandyförbundet och återvänder till idrottsläraryrket.
  • Skapad: 04 JAN 2021 13:21

– Det har varit åtta intressanta och omvälvande år. Mycket har man lärt sig och minnena är många. Jag vänder åter till idrottsläraryrket vilket jag lämnade för Bandyförbundet senast. Roligt att ha fått lära känna så många människor, allt från mina kära kollegor på kansliet till alla andra där ute i bandysverige med vilka jag försökt att föra svensk bandy framåt. Man har fått vara med om både med- och motgångar, men arbetsmässigt har det mesta varit av det positiva slaget. Vet att bandyn, som många andra sporter, har en hel del utmaningar framför sig och det kommer att krävas en hel del arbete och nya insatser för att hålla sin marknad, säger Kjell och fortsätter.

– Härligt att se att vi bland unga pojkar och flickor fortsätter att öka i antal och utmaningen ligger i att få fler att fortsätta längre. Ser också fram emot att allt fler ledare och tränare tar möjligheten till att utbilda och förkovra sig i den nya utbildningsmiljön som är framtagen. Ha ett bra liv och var rädda om er i dessa tider så ses vi säkert framöver.

– Det har varit fantastiskt kul att jobba med en riktig bandyräv som Kjell, som är en av de mest rutinerade vi har. Han har gjort betydande insatser för vår utbildningssida och är en superuppskattad person inom svensk bandy. Vi önskar Kjell stort lycka till framöver, säger Bandyförbundets vice ordförande Jesper Kärrbrink. 

Skribent: Erik Jonsson
Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg