Hoppa till sidans innehåll

Johan Eriksson Tapper har slutat på Bandyförbundets kansli

14 JAN 2021 14:27
29-årige Johan Eriksson Tapper har i samband med årsskiftet avslutat sin anställning som barn- och ungdomsansvarig på Svenska Bandyförbundets kansli.
  • Skapad: 14 JAN 2021 14:27

– Det är en ung talang som är väldigt uppskattad runt om i bandysverige. Han har gjort fantastiska insatser för barn- och ungdomssidan under flera år och vi önskar honom lycka till i framtiden, säger Jesper Kärrbrink, Svenska Bandyförbundets vice ordförande.

– Jag vill rikta ett stort tack till mina fantastiska kollegor på kansliet som berikat varje arbetsdag och bidragit till många fina minnen! Vill även ta tillfället i akt att ge en stor eloge till alla runt om i bandysverige som ideellt engagerar sig för att stärka och utveckla bandyn för barn och ungdomar. Det är ni som skapar möjlighet för alla barn och ungdomar att fostras inom bandysporten, oavsett ambition eller andra förutsättningar. Jag vill även tacka alla som jag fått äran att ha kontakt med ute i distrikt och förening, ingen nämnd - ingen glömd. Mitt avslutande medskick är att jag hoppas att ledare, tränare, beslutsfattare och övriga inom bandyn fortsätter vågar vara kreativa, testa nytt och låter barn och ungdomar vara delaktiga i utformandet av verksamheten. Utan förändring blir det ingen utveckling, säger Johan Eriksson Tapper.

Partnersnurra_20210210.gif

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg