Hoppa till sidans innehåll

Här är årets bästa ungdomsspelare i svensk bandy

19 MAR 2019 14:21
Tilda Ström, Jesper Granqvist, Virva Rylander och Ted Hedell. Där har ni kvartetten som prisas som årets bästa ungdomsspelare i svensk bandy säsongen 2018/19.
  • Skapad: 19 MAR 2019 14:21

Årets flickspelare F17
Tilda Ström, Villa Lidköping BK
En spelare som tagit stora kliv och visat en stor mognad i sitt spel. Tilda har en kraftfull skridskoåkning och ett välutvecklat målsinne som har varit värdefullt i både klubblag och landslag.

Årets pojkspelare P17
Jesper Granqvist, Edsbyns IF
Årets pojkspelare är en skridskostark och placeringssäker försvarare. Han är en ledare och pådrivare, både på och utanför plan. Med en beundransvärd inställning och en vilja att hela tiden utvecklas, är han redan nu en stor förebild för den egna föreningens ungdomar. Han har under denna säsong gjort elitseriedebut i Edsbyns IF, representerat Sveriges P17 och P19 landslag.

Årets junior, tjej F19
Virva Rylander, Västerås SK
Virva är nu en etablerad elitseriespelare och är med sin seriositet och fysik en försvarare som under säsongen gjort stort avtryck i både sitt klubblag och landslaget.

Årets junior, kille P19
Ted Hedell, Edsbyns IF
En modern forward som jobbar hårt för laget. Han sprider positiv energi på och utanför planen. Har under året varit en drivande spelare i P-20 och vuxit in i rollen som seniorspelare.

Var med och hylla dessa spelare på Studenternas IP på lördag, ca 30 minuter innan starten av dam- respektive herrfinalen.

Juryn har bestått av ungdomslandslagens förbundskaptener.

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: Adressen Gömd

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


Corona RF