Hoppa till sidans innehåll
Foto: Erik Jonsson (Bandy)

Bandyallsvenskan lanserar ny hemsida - “Väldigt viktigt”

08 OKT 2019 15:03
Bandyallsvenskan, Allsvenska Serieföreningen och Staylive är idag glada att kunna välkomna er till nya bandyallsvenskan.se. Ett hem för alla er som vill ha full koll på allting som händer kring Sveriges näst högsta serie på herrsidan.
  • Skapad: 08 OKT 2019 15:03

– Den här typen av hemsida är väldigt viktig för att vi ska kunna fortsätta bygga vårt varumärke, säger Stellan Edström, ordförande i Allsvenska Serieföreningen.

Efter att under förra säsongen ha börjat webb tv-sända majoriteten av alla allsvenska bandymatcher så tar nu Allsvenska Serieföreningen, tillsammans med Staylive, nästa steg i att bygga ligans varumärke och att ge supportrar möjligheten att konsumera ännu mer av Bandyallsvenskan. Detta i och med lanseringen av nya bandyallsvenskan.se.

– Det är naturligtvis viktigt att vi får ännu ett forum för att stärka vårt varumärke kring Bandyallsvenskan och det är klart att det är en viktig del i allting att vi har en bra sajt. Det är det ena. Det andra är att sajten blir en portal även till våra webbsändningar och det tredje är vikten av att vi ska kunna sprida nyheter kring ligan ut i etern. Den här typen av hemsida är väldigt viktig för att vi ska kunna fortsätta bygga vårt varumärke, säger Stellan Edström, ordförande i Allsvenska Serieföreningen.

Sajten kommer att byggas upp som en samlingsplats för såväl klubbarnas egna nyheter, highlights och intervjuer från matcher, reportage och mycket annat. Satsningen är en del i det samarbete som Allsvenska Serieföreningen inledde med mediebolaget Staylive i våras och ambitionen är att bandyallsvenskan.se ska vara det naturliga valet när supportrar vill läsa om, eller titta på, vad som händer i ligan, men Rom byggdes inte på en dag.

Det första steget i aktivera sajten blir en nära bevakning av slutspelet i Allsvenska Supercupen i Örebro kommande helg med direktsändningar, intervjuer och artiklar direkt från Behrn Arena.

– Vi får även ett bra stöd från våra föreningar, som är intresserade och vill delta. Förhoppningsvis kan vi fortsätta bli ännu bättre på att hjälpa varandra. 16 föreningar är oerhört mycket starkare än en, säger Stellan Edström.

TILL BANDYALLSVENSKAN.SE >>  

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


Corona RF