Hoppa till sidans innehåll
Foto: Martin Henriksson

Information om hanteringen av biljetter till Bandyfinalen

31 MAR 2020 15:10
Information för dig som köpt biljett till SM-finalerna i bandy 2020.
 • Uppdaterad: 31 MAR 2020 15:10

Svenska Bandyförbundet förtydligar härmed att all information kring och hanteringen av köpta biljetter till Bandyfinalen sköts av Uppsala Kommun och Destination Uppsala. För senaste nytt om hur arbetet fortskrider och vid eventuella frågor hänvisar vi därmed till bandyfinalenuppsala.se.

Uppsala Kommun och Destination Uppsala informerade under onsdag 1/4 att samtliga som beställt biljetter till Bandyfinalen via Tickster ska ha fått ett mail med information om återbetalningsalternativ. I mailet presenteras två alternativ för dig som har köpt biljetter till Bandyfinalen:

 1. Lös in köpt biljett till presentkort Upsala handelsförening.
  Hela beloppet erhålls som presentkort Upsala Handelsförening och kan nyttjas i ca 250 butiker. Skicka ett mail till This is a mailto link senast 2020-04-30 och ange referensnummer samt namn, postadress och telefonnummer till den person som genomförde biljettköpet. Ange "Återköp presentkort Bandyfinalen" i ämnesraden i mailet. Bekräftelse kommer därefter via mail. Presentkorten är giltiga i 5 år efter utfärdandet.
 2. Återbetalning av köpt biljett.
  Hela beloppet återbetalas. Skicka ett mail till This is a mailto link senast 2020-04-30 ange referensnummer för köpt biljett. Ange "Återbetalning biljettköp Bandyfinalen" i ämnesraden i mailet. Pengarna sätts över till det konto som användes vid köpet. P.ga. rådande omständigheter med Covid-19 är Ticksters handläggningstider längre än vanligt, vi hoppas ni har överseende med detta. När återbetalningen är genomförd mottager ni ett mail som bekräftar att återköpet är genomfört och pengar är på väg.
   
  Referensnummer för köpta biljetter finner ni i det mail ni fått med biljetterna. Har ni tappat bort mail eller referensnummer logga in på my.tickster.com för att få fram det på nytt.
   
  Efter 2020-04-30 görs inga återköp.

Svenska Bandyförbundet hänvisar eventuella frågor till bandyfinalenuppsala.se eller This is a mailto link

Skribent: Svenska Bandyförbundet
Epost: Adressen Gömd

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


Corona RF