Hoppa till sidans innehåll

Inför finalhelgen: Besök Hemmaplan på lördag

22 MAR 2017 08:16
Det blir en repris på fjolårets succé - Hemmaplan! Det uppskattade aktivitetsområdet utanför Tele2 Arena lockade många besökare under förra finalen.
  • Skapad: 22 MAR 2017 08:16

Lördag den 25 mars arrangeras Hemmaplan för andra gången. Hemmaplan öppnar redan 10.30, det finns mycket att se och göra så kom i god tid. 

- Föreningar från dam- och herrelitserien förfogar över varsitt tält på Hemmaplan. Dessa kommer att fyllas med souvenirer, tävlingar, autografskrivning med bandystjärnor, ansiktsmålning och mycket mer. Området kommer att ramas in av musik, ballonger och portaler, säger Hemmaplans projektledare Johan "GP" Eriksson till svenskbandy.se.  


Hemmaplan 2016 blev en välbesökt succé. Foto: Maria G Nilsson 

Bissen Brainwalk finns på plats med mössor och pannband. Damnätverket gör premiär på Hemmaplan och tar med sig domare och stjärnor från damlandslaget, kom förbi och prata dambandy och passa på att få en autograf. Dessutom finns Bandyportföljen på plats för att sälja sin nya bok och Academic Work bjuder på popcorn, kaffe och överraskningar. Tele2 bygger upp en fotostudio med tema bandy, här kan du få med dig ett foto som ett minne från bandyfinalerna. Hos Svenska Spel kan du ansluta dig till Gräsroten och få en bandymössa. Du kan även testa prickskytte och spela på dam- och herrfinalen, både i förtid och live. Bandypuls finns på plats och bjuder bland annat på en livesändning från Hemmaplan.

- American Bar och Globen shopping som ligger i anslutning till Hemmaplan kommer att vara öppet, här finns mängder av restauranger och barer. Välkommen till den naturliga mötesplatsen för alla bandysupportrar - Hemmaplan 2017, säger Johan.  

Skribent: Erik Jonsson

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


Corona RF