#nouse{ color:red; } Idrottslyftmodulen - Svenska Bandyförbundet
Hoppa till sidans innehåll

Idrottslyftmodulen

10 APR 2018 12:00
Föreningar hittar modulen för att kunna göra ansökningar i IdrottOnline, under Idrottsmedel. Sista ansökningsdag är den 1 december 2019.
  • Uppdaterad: 01 JUN 2018 08:29

Läs mer om Idrottslyftet här >>

IDROTTSLYFTSMODULEN ÄR ÖPPEN! FÖRENINGAR LOGGAR IN PÅ IDROTTONLINE OCH VÄLJER SEDAN IDROTTSMEDEL FÖR ATT GÖRA ANSÖKNINGAR.

Ansökningstiden är öppen till och med 2019-12-01 och fyra paket finns att söka: Skridskokul, Bandykul/bandyskola och Utbildning. Fria Projekt  kommer detta år att fokusera på föreningsutveckling.

"Riksidrottsstyrelsen beslutade i juni 2015 att Idrottslyftet ska ha följande syfte under perioden 2016 - 2019:
- Att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7 - 25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten."

Mer information om paketen som går att söka och ansökande förenings skyldigheter här >>

SKRIDSKOKUL
Maxbelopp att söka: 5 000 kr.

Syfte: Att skapa ekonomisk förutsättning för att vidareutveckla Skridskokul i förening. Bidraget får inte enbart gå till att inhandla nytt material. Satsningar med stöd av idrottslyftet ska överensstämma med värdegrunden för Skridskokul där allas rätt att delta, glädje och lek ska uppfyllas, samt RFs anvisningar för barn- och ungdomsidrott. Skridskoåkning utan klubba och boll är alltid signum för Skridskokul.

Läs mer om paketet och föreningens skyldigheter här >>

BANDYKUL/BANDYSKOLA
Maxbelopp att söka: 7 000 kr.

Syfte:Att skapa ekonomisk förutsättning för att starta upp eller vidareutveckla Bandykul i förening. Bidraget får inte enbart gå till att inhandla nytt material. Satsningar med stöd av idrottslyftet ska överensstämma med värdegrunden för Bandykul där allas rätt att delta, glädje och lek ska uppfyllas, samt RFs anvisningar för barn- och ungdomsidrott. Bandykul är den första kontakten för barn kring bandyspelet med boll och klubba och ingen selektering får förekomma. Bandykul är ett koncept under utveckling men redan nu finns stöd, tips och råd att få via bandyburken.se och Svenska Bandyförbundet.   

Läs mer om paketet och föreningens skyldigheter här >>

LEDARUTBILDNING
Maxbelopp att söka: 8 000 kr.

Syfte: Att skapa ekonomisk förutsättning för att genomgå någon eller flera av exempelvis följande utbildningar. Bandy för Barn, Bandy för Ungdom, Ungdom Elit, Material & Säkerhet, Målvaktstränarutbildning, SISU grundtränarutbildning, SISU inkluderingsutbildning. Stödet kan även användas till att boka Bandyinstruktörer för intern utbildning i förening.

Läs mer om paketet och föreningens skyldigheter här >>

FRIA PROJEKT - FÖRENINGSUTVECKLING

Syfte: Att skapa ekonomisk förutsättning att via ett fritt projekt inom föreningen stärka föreningsutvecklingen. Det fria projektet ska gå att styrka mot Idrottslyftets huvudsyfte: Att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7 - 25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten.

Läs mer om paketet och föreningens skyldigheter här >>

 

Idrottslyftsansvarig på Svenska Bandyförbundet

Johan Eriksson Tapper, This is a mailto link

Skribent: Johan Eriksson Tapper
Epost: Adressen Gömd

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET


FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


Nyheter Dam-VM