#nouse{ color:red; } Utbildningskalender - Svenska Bandyförbundet
Hoppa till sidans innehåll

Distrikt Mellan - Föreningsträff - Tema: Föreningsstöd


Nu tar vi alla sikte mot en bandysäsong utan pandemi. Alla längtar vi till att få komma igång med träning och spel. Medlemmarna i föreningarna har säkert längtat efter att få träffas och vara på isen tillsammans. Ledare och föräldrar har saknat det sociala umgänget på idrottsplatserna och i arenorna.


Det är därför dags att svensk bandy förbereder sig inför säsongen 2021/22. Vi gör det tillsammans. Det gäller att planera och förbereda oss gemensamt, gör vi det tillsammans blir det lättare att komma igång.

Bandydistrikten, Svenska Bandyförbundet och RF–SISU bjuder in alla bandyföreningar till tre digitala träffar som kommer genomföras under mars-juni 2021. Träffarna vänder sig till föreningarnas alla ledare samt styrelseledamöter och andra nyckelpersoner.

Träffarna är inriktade på information och presentation av bandysäsongen med start hösten 2021. Information om tävlingar/serier, kommande utbildningar samt vilka olika stöd föreningarna kan söka från Bandyförbundet och RF-SISU. Inspiration och stöd finns att få så att vi tillsammans kommer väl förberedda till säsongen 2021/22.

TRÄFFARNA ÄR DIGITALA OCH ÄR UPPBYGGDA RUNT TRE OLIKA TEMAN:

TILLSAMMANS – BANDYSÄSONGEN 2021/22

  • Träffen inriktar sig på information och hjälp om stöd samt vikten av att ha kontroll på föreningens verksamhet.

SPORT

  • Poolspel, domare, skridskokul, distriktets verksamhet, seriespel för äldre ungdom, Trygg bandy, spelarutveckling – allt som händer på isen.

UTBILDNING-UTVECKLING

  • RF-SISU ger oss information kring råd och stöd. Domarrekrytering, utbildning av ledare i hemmamiljön, Bandyburken, inspirationsdagar, läger – allt som utvecklar föreningen och ledarna.

Träffarna genomförs via Teams och ambitionen är att varje träff varar i max 1,5 timme. Detta möjliggör att alla ledare i föreningarna kan vara med på träffarna.

Träffarna genomförs distriktsvis och vänder sig till distriktets samtliga föreningar och ledare. Träffarna består till största del av information och tips till föreningarna och avslutas med en kortare frågestund.

Föreningar som känner behov av personlig kommunikation tar kontakt med: This is a mailto link eller This is a mailto link

 

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg