#nouse{ color:red; } P15-Stadslagen är redo! - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

P15-Stadslagen är redo!

29 DEC 2017 12:11
Den 6-7 januari avgörs gruppspelet i Svenska Spel Cup för P15 & F15. Stockholms P15-stadslag passade under jullovet på att finslipa formen inför den kommande utmaningen!
  • Uppdaterad: 29 DEC 2017 12:12

Den 28:e december samlades P15-stadslaget i Gustavsberg för ett dagläger på Ekvallen. Under ledning av coacherna Emil Wrethling och Per-Erik Österlund genomfördes ett träningspass med fokus på anfallspel och fasta situationer. Dagen avslutades med en internmatch där det vita laget drog det längsta strået genom ett utmärkt hörnskytte. 

Mellan ispassen åt lagen lunch på en lokal restaurang och hann även med ett teoripass. Efter att coacherna gått igenom det praktiska kring Svenska Spel Cup fick lagen själva utforma sina målsättningar, dessa presenterades senare av lagkapterna.

För Stockholm Vit är det stora målet att gå vidare till semifinal. Laget vill även hitta spelet ordentligt och sätta defensiven. Stockholm Svart har som mål att hitta ett bra och säkert spel samtidigt som man sätter defensiven, detta ska leda till att laget vinner minst 1 match.

Både lag Vit och Svart var även överens om att en bra lagkänsla både på och utanför planen skapar positiv energi och bidrar till en bra inställning under matcherna. Det ska inte vara något "lall" på uppvärmningen, lagen ska visa hjärta på planen, hålla tider och visa respekt!

Efter 2 år av gemensam träning närmar sig nu det stora provet när gruppspelet i Svenska Spel Cup avgörs mellan den 6-7 januari. Stockholm Vit reser till Norrköping och Stockholm Svart beger sig norrut några mil till Uppsala.

SvS Cup Norrköping, Himmelstalund, 6 Januari

14:30 - Mellan vs Stockholm Vit

18:00 - Stockholm Vit vs Östergötland

SvS Cup Uppsala, RELITA Hallen, 7 Januari

Uppland vs Stockholm Svart

Stockholm Svart vs Västmanland

Slutligen vill coacherna Emil och Per-Erik samt Distrikt Stockholm rikta ett stort tack till Gustavsberg Bandy som bjöd på mycket hög service och trevligt bemötande under daglägret. Energidrycken som alla spelare och ledare fick under lägret var mycket uppskattad och bidrog till en proffsig inramning.

Fotnot: på bilden saknas Carl Artursson, Olle Zachrisson Hedén, Axel Carlsson och Emil Melander som är bortresta samt bröderna Kalle och Oskar Åkerfeldt som är på Skobes Bandy Cup. 

Skribent: Per-Erik Österlund/Johan Eriksson
Epost: Adressen Gömd

      Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Vintervägen 25
169 54 Solna

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590 

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200