#nouse{ color:red; } Kval- och slutspelen närmar sig - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

Kval- och slutspelen närmar sig

16 FEB 2018 12:39
Det återstår fortfarande några veckor på seriespelet i de flesta serier samtidigt som kval- och slutspelet inleds denna helg. Här följer en kort rapport kring lagen inom Distriktet som har kvalificerat sig för detta.
  • Skapad: 16 FEB 2018 12:39

I damernas Elitserie är AIK redan kvalificerade för slutspelet. I dagsläget ligger laget på en tredje plats vilket innebär kvartsfinalspel men damerna har fortfarande chansen att klättra minst 1 placering i tabellen vilket skulle innebära direktkvalificering till semifinalerna, 2 omgångar återstår av seriespelet. SM-finalen spelas den 17 mars klockan 11:00 på Studenternas IP.

Elitserien, Dam >>

I herrarnas Elitserie lyckades Hammarby knipa tredje platsen i tabellen efter ett sent kvitteringsmål i den sista matchen mot Villa Lidköping. Detta innebär att laget nu ställs mot Vetlanda i kvartsfinalen, första matchen spelas redan ikväll (fredag) klockan 19:00 på Zinkensdamms IP. SM-finalen spelas den 17 mars klockan 16:00 på Studenternas IP.

Slutspel, Elitserien, Herr >>

AIKs herrar är fortfarande obesegrade i Division 1 och är sedan några veckor klara för kvalspel till Bandyallsvenskan. Kvalet spelas i gruppform á 4 lag i 2 grupper, hur AIKs kvalgrupp ser ut är i dagsläget inte fastställt. Kvalet inleds den 28/2 och de 2 bäst placerade lagen i respektive grupp spelar kommande säsong i Bandyallsvenskan.

Mer information om kvalet till Bandyallsvenskan, Herr >>

I Flickallsvenskan (F17) väntar kvartsfinaler för AIK. Helgen 17-18/2 möter laget Sandvikens AIK och Skirö AIK på Bergshamra. De 2 bäst placerade lagen efter dessa matcher går vidare till semifinalspelet. SM-finalen spelas den 16 mars klockan 15:00 på Studenternas IP.

Kvartsfinaler, F17 >>

Flera lag från distriktet har denna säsong deltagit i P16 Kakservice. Efter många spännande matcher har SBBK bäst chans att ta sig vidare till slutspelet, laget ligger på en tredje plats i den Östra serien när det återstår några få matcher av seriespelet. P16-finalen avgörs i Örebro helgen 10-11/3.

P16 Kakservice Östra >>

Stockholm Cup har denna säsong spelats i P15, P14 och P13. Semifinalerna kommer att spelas under vecka 10 och finalspelet går av stapeln den 11/3 på Zinkensdamms IP. Mer information om slutspelet i Stockholm Cup kommer i en separat artikel.

Vi önskar alla lag inom Distrikt Stockholm ett stort lycka till i kval- och slutspelet!

Kval- och slutspelsdatum (PDF) >>

Bandyfinalerna på Studenternas IP >>

Skribent: Johan Eriksson
Epost: Adressen Gömd

      Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Vintervägen 25
169 54 Solna

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590 

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200