#nouse{ color:red; } Huvudinstruktör anställd till bandygymnasiet - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

Huvudinstruktör anställd till bandygymnasiet

20 APR 2018 14:29
Under våren har ett arbetet med att anställa en huvudinstruktör till det nystartade bandygymnasiet i Stockholm pågått. Flera spännande kandidater visade sitt intresse för tjänsten och rekryteringen är nu klar!
  • Skapad: 20 APR 2018 14:29

Bandydistrikt Stockholm anställer Niklas Westblad som huvudinstruktör till det nystartade bandygymnasiet på Midsommarkransens gymnasium (NIU Bandy). Niklas är 29 år gammal och har studerat på RIG i Sandviken samt vid tränarprogrammet på GIH i Stockholm och tar under våren 2018 sin mastersexamen. Niklas har erfarenhet som både tränare och mentor och har bland annat spelat med IK Tellus i herrarnas elitserie. För närvarande arbetar Niklas på P3 Athletics som barn- och ungdomsansvarig och i samband med att Niklas anställning som huvudinstruktör på bandygymnasiet tar vid inleds även ett samarbete mellan P3 Athletics och Bandydistrikt Stockholm. P3 Athletics arbetar med fokus på individanpassning efter tillämpad idrottsvetenskap för att varje individ ska nå sin maximala prestationsförmåga. P3 förfogar över stor kunskap och spännande testutrustning vilket stämmer väl överens med Bandydistrikt Stockholms vision över bandygymnasiet där varje elev ska ges möjlighet till en så bra individuell utveckling som möjligt.  

- Känns fantastiskt roligt att få möjlighet att utveckla framtidens elitbandyspelare, hälsar Niklas och P3 Atheltics.

Även distriktets ordförande Jan Bergkvist är nöjd med rekryteringen:

- Bandydistrikt Stockholm är mycket glada att vi har lyckats knyta Niklas som huvudinstruktör för nystarten av bandygymnasiet i Stockholm som distriktet nu gör tillsammans med Midsommarkransens gymnasium. Från distriktet ser vi bandygymnasiet som en central del i satsningen att utveckla och behålla spelare i Stockholm och att detta hjälper samtliga föreningar i distriktet att utveckla sin verksamhet.

Genom ett fokus på den individuella utvecklingen av eleverna och närheten till forskningsresultat i den vetenskapliga framkanten hoppas vi kunna tillföra en ny dimension till bandygymnasieverksamheten.

Vi hälsar både Niklas och första årets elever hjärtligt välkomna!

Skribent: Johan Eriksson
Epost: Adressen Gömd

      Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Vintervägen 25
169 54 Solna

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590 

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200