#nouse{ color:red; } Bandygymnasium i Stockholm - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

Bandygymnasium i Stockholm

30 AUG 2017 09:25
En av säsongens roligaste nyheter presenteras redan nu - nytt bandygymnasium i Stockholm!
  • Skapad: 30 AUG 2017 09:25

Efter ett antal inledande möten med Midsommarkransens gymnasium har vi tagit ett stort steg mot att färdigställa ett bandygymnasium i Stockholm.

- Vi har gått in i en konkret planering där Bandydistrikt Stockholm tillsammans med Midsommarkransens gymnasium avser starta ett NIU bandygymnasium (nationellt godkänd idrottsutbildning). Verksamheten kommer att starta höstterminen 2018, preliminärt med Mikael Bratt och Misja Pasjkin som huvudinstruktörer. I väntan på att bandyhallen blir klar på Gubbängen kommer bandyverksamheten förläggas till Zinkensdamms IP. Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra talangfulla bandyspelare ett gymnasiealternativ på hemmaplan, säger Jan Bergkvist ordförande i Bandydistrikt Stockholm.

- Det är med stor glädje vi hälsar Bandyn välkommen till vår NIU-familj på Midsommarkransens gymnasium. I dagsläget bedriver vi NIU i idrotterna Fotboll, Innebandy, Handboll och Basket. Vi har en lång erfarenhet av denna verksamhet som startade i Farsta med GY11 och dess föregångare specialidrott i början på 2000 talet.

Välkomna på våra infoträffar i höst där vi berättar mer om skolan och att vara idrottselev på Midsommarkransen, säger Tina Söderqvist NIU samordnare på Midsommarkransens gymnasium.

Den 17 oktober inbjuds intresserade elever och föräldrar till ett informationsmöte på Midsommarkransens gymnasium. Mer information om detta kommer inom kort men boka in datumet redan nu! 

Skribent: Johan Eriksson
Epost: Adressen Gömd

      Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Vintervägen 25
169 54 Solna

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590 

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200