#nouse{ color:red; } Äntligen! - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

Äntligen!

15 JUN 2018 16:50
Efter många många års väntan kan vi äntligen konstatera att det första spadtaget är taget för Stockholms bandyhall!
  • Skapad: 15 JUN 2018 16:50

Det var en härlig stämning bland alla som samlats vid Gubbängens IP för att bevittna det vi alla har väntat efter så länge. Idrottsborgarådet Emilia Bjuggren konstaterade att planeringsarbetet onekligen dragit ut på tiden men att det nu är skönt att bygget äntligen kan starta. Den nya bandyhallen är livsviktig för utvecklingen av både bredd- och elitbandyn i Stockholm. Dessutom skapas ännu bättre förutsättningar för det nystartade bandygymnasiet som kommer få sin permanenta bas i anslutning till bandyhallen. 

- Det känns helt fantastiskt att vi äntligen står här tillsammans för att starta igång bygget. Det kommer vara möjligt för alla föreningar i Stockholm att boka tider i hallen och det finns stora förhoppningar om att den goda dialogen mellan våra föreningar kommer utvecklas än mer tack vare detta. Bandyhallen ger oss möjlighet att förlänga säsongen för våra spelare vilket med stor sannolikhet innebär en ökad nyrekrytering samt att fler spelare stannar kvar inom bandyn längre, säger Jan Bergkvist ordförande i Bandydistrikt Stockholm. 

Emilia Bjuggren fick äran att sätta sig i grävskopan för att ta det första skoptaget och bygget med vår bandyhall är nu officiellt igång! Hallen väntas stå färdig i början av 2020. 

Ett bildspel från dagen samt film vid skoptaget finns på vår Facebooksida >>

Skribent: Johan Eriksson
Epost: Adressen Gömd

      Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Vintervägen 25
169 54 Solna

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590 

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200