#nouse{ color:red; } All tävlingsverksamhet pausad till 2 januari - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

All tävlingsverksamhet pausad till 2 januari

19 NOV 2020 11:04
  • Skapad: 19 NOV 2020 11:04

Coronapandemin går just nu åt fel håll och smittoläget ökar kraftigt. Den trenden måste brytas. Idrotten är en viktig spelare i samhället och precis som idrotten är viktig för folkhälsan så är det också viktigt att idrotten tar sitt samhällsansvar, i alla lägen. Bandyn är inte undantagen. Sedan ett par veckor tillbaka har myndigheterna infört tuffare restriktioner, inklusive i Stockholm.

Distrikt Stockholm har tillsammans med övriga distrikt och Svenska Bandyförbundet tagit det tuffa, men nödvändiga, beslutet att ställa in all tävlingsverksamhet till den 2 januari, med möjlighet att det kan förlängas. Detta gäller samtliga nivåer och åldrar förutom där det räknas som yrkesutövning.

Serieledarna i dom olika serierna har nu fått i uppgift att titta på hur tävlingarna ska spelas fr.o.m. den 2 januari om restriktionerna och läget i samhället tillåter oss att sätta igång då. Det kommer därför komma mer information för respektive serie under den närmaste tiden. Vi ber därför alla föreningar och lag att avvakta serieledarnas kontakt. Vi ber också alla föreningar att följa lokala råden som gäller för Stockholm, det vill säga inga matcher över huvud taget (Med undantaget enligt ovan) ska spelas tills dess att myndigheterna tillåter detta.

För mer information om beslutet så hänvisar vi till den gemensamma kommuniké som har publicerats: https://www.svenskbandy.se/NYHETER/SENASTENYTT/SvenskBandytaransvar

Skribent: Kristian Marosi
Epost: Adressen Gömd

      Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Vintervägen 25
169 54 Solna

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590 

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200