#nouse{ color:red; } Ny medarbetare - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

Ny medarbetare

01 MAJ 2017 09:39
Ny medarbetare anställd på Kansliet.
  • Skapad: 01 MAJ 2017 09:39

Peter Rönnqvist kommer efter 12 års anställning och de sista 6 åren som Kanslichef avsluta sin anställning 30 juni i år. Peter har betytt oerhört mycket för stockholmsbandyns utveckling och vi kan med glädje konstatera att vi de senaste 12 åren har fördubblat antalet lag och spelare i våra ungdomsserier, trots de förutsättningar vi har vad gäller tillgång till isar.  Peter har starkt bidragit till denna positiva utveckling, inte minst genom det professionella sätt på vilket han har organiserat och driftat tävlingsverksamheten i distriktet.

 

Som ersättare för Peter har vi anställt  Johan Eriksson som kanslichef på heltid fr.o.m. den 2 maj. Johan är 26 år gammal, född och uppväxt i Sollentuna. Han har spelat bandy på junior- och seniornivå och valde att på gymnasiet plugga med inriktning Idrottsledare. Efter studenten flyttade Johan till Umeå för att studera idrottsvetenskap och sport management, en utbildning som ledde till en fil. kand. inom idrottspedagogik.

Under de senaste två åren har Johan arbetat på Svenska Bandyförbundet som projektledare/koordinator med huvudfokus på kringarrangemangen vid bandyfinalen men har också arbetat med konceptet Flickbandyns Dag och med att utveckla förbundets sociala och digitala medier.

 

Johan kommer som anställd på Bandydistrikt Stockholm att fokusera på fyra saker:

  1. Drifta kansliet
  2. Planera för och genomföra tävlingsverksamheten i distriktet
  3. Bidra till att utveckla stockholmsbandyn, bl.a. genom att stödja distriktets föreningar med tränar- och ledarutbildningar
  4. Stödja föreningarna i utvecklingen av och rekryteringen till skridsko- och bandyskolorna

 

Johan kommer de kommande månaderna att arbeta parallellt med Peter för att säkerställa en god kunskaps- och erfarenhetsöverföring innan Peter lämnar.

 

Vi tackar Peter för det engagemang han har visat för bandyn i Stockholm och det arbete han har lagt ner på att utveckla vår sport. Samtidigt hälsar vi Johan välkommen till stockholmsbandyn.

 

Hälsningar,

Magnus Dahl

Styrelseordförande

Skribent: Peter Rönnkvist
Epost: This is a mailto link

      Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Vintervägen 25
169 54 Solna

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590 

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200