#nouse{ color:red; } Ny kanslichef till distriktet - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

Ny kanslichef till distriktet

05 JUL 2018 12:37
Efter en rekryteringsprocess kan vi glädjande meddela att Kristian Marosi har anställts som ny kanslichef hos Bandydistrikt Stockholm!
  • Uppdaterad: 09 JUL 2018 08:54

Isen på våra bandybanor är fortfarande några månader bort men under denna heta silly season period kan även Distrikt Stockholm presentera ett nyförvärv. Nuvarande kanslichef Johan Eriksson har valt att gå vidare med en annan tjänst hos Svenska Bandyförbundet och vi har därför anställt Kristian Marosi som ny kanslichef.

Kristan är 28 år gammal och ett välkänt namn för många. Han har en spelarkarriär som målvakt i bland annat GT/76 och det ungerska landslaget. Kristian har genomgått Svenska Bandyförbundets elittränarutbildning och har varit huvudtränare för UNIK. Utöver detta har Kristian mångårig erfarenhet från andra uppdrag inom bandyn vilket har gett honom stor erfarenhet och ett brett kontaktnät inom bandyverksamhet i Stockholm och Sverige.

Det känns väldigt positivt att få in Kristian som ny kanslichef. Han sitter på de kompetenser som vi har letat efter och vi känner oss trygga med att han är rätt person för att axla rollen som kanslichef.

- Det ska bli en oerhört inspirerande uppgift att få leda arbetet med bandyn i Stockholm och ser det som en stor ära att jag har fått detta uppdrag. Jag brinner verkligen för utbildning och utveckling, speciellt för ungdomar, och vill med de ledorden bidra till Stockholmsbandyns fortsatta utveckling, säger Kristian Marosi.

Som kanslichef kommer Kristian framförallt att fokusera på 4 områden:

  1. Daglig drift av kansliet
  2. Planera för och genomföra tävlingsverksamheten i distriktet
  3. Bidra till att utveckla stockholmsbandyn, bl.a. genom att stödja distriktets föreningar med tränar- och ledarutbildningar
  4. Stödja föreningarna i utvecklingen av och rekryteringen till skridsko- och bandyskolorna

Kristian kommer under en tid att gå parallellt med Johan och tar sedan över rollen som kanslichef i början av augusti. Vi hälsar Kristian varmt välkommen till Bandydistrikt Stockholm!

/

Jan Bergkvist, Ordförande

Skribent: Jan Bergkvist
Epost: Adressen Gömd

      Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Vintervägen 25
169 54 Solna

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590 

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200