#nouse{ color:red; } Bo Thunberg - Stockholm
Hoppa till sidans innehåll

Bo Thunberg

05 NOV 2016 11:13
Bo Thunberg har avlidit
  • Skapad: 05 NOV 2016 11:13

Det är med tungt hjärta vi mottog beskedet om att en av Stockholmsbandyns mest tongivande profiler har gått ur tiden. Bosse Thunberg avled fredagen den 28 oktober efter en kort tids sjukdom, 77 år gammal.

Bosse har betytt mycket för bandyn i Stockholm de senaste 30 åren. Han var en av grundarna till Huddinge Bandyklubb 1962 och bidrog aktivt till att en konstfrusen bandybana byggdes på Visättra.

1997 valdes Bosse till ordförande för Stockholms Bandyförbund. Förbundet befann sig i en mycket svår ekonomisk situation men på några år lyckades förbundet under Bosses målmedvetna ledarskap vända utvecklingen och lägga grunden till den positiva utveckling stockholmsbandyn har haft sedan dess. Under de tio år Bosse ledde Stockholms bandyförbund utvecklades bandyn i Stockholmsområdet och grunden lades för en stark ekonomi som gör att vi idag kontinuerligt kan investera i framförallt det som Bosse brann för - ungdomsverksamheten.

Bosse var även aktiv inom Svenska Bandyförbundet där han under flera år var aktiv inom Plan- och miljökommittén varav de senaste 12 åren som ordförande.

En god förkämpe för vår sport har lämnat oss i ljust minne och vi beklagar djupt den sorg som så plötsligt har drabbat Bosses hustru Louise och familjen.

 

Magnus Dahl

Ordförande

Stockholms Bandydistrikt

Skribent: Peter Rönnkvist
Epost: This is a mailto link

      Bandydistrikt Stockholm logo

BANDYDISTRIKT STOCKHOLM
Vintervägen 25
169 54 Solna

Tel:  08- 27 72 17
Mail: This is a mailto link
Bankgiro: 105-0590 

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

BANDYFÖRSÄKRINGEN

Folksam_210px

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200