#nouse{ color:red; } Maskinhaveri Åtvidabergs Bandyarena - Mellansverige
Hoppa till sidans innehåll

Maskinhaveri Åtvidabergs Bandyarena

06 DEC 2015 19:02
Tyvärr hände det som inte får hända. Kylanläggningen för Åtvidabergs bandyarena totalhavererade pga. felaktigt smörjmedel.
  • Skapad: 06 DEC 2015 19:02

Detta var två dagar innan Den stora Bandycupen för 16 lag i åldersklass -02 ( U14) och yngre skulle genomföras. Information till tävlings- Domarkommittéer i BF, SDF, uteblev i detta stressade läge, vilket föreningen beklagar stort. 
I det stressade läget så fick tyvärr bara lagen och tillsatta domare information om att Cupen ställs in. Reparationer och sanering kommer att pågå under tre veckor innan sanering och nya maskiner kommit på plats. Direkta skador är beräknat till ca 600 000 Kr. 
En stor hjälp från kringliggande klubbar och föreningar har strömmat till, för att hjälpa ÅBK med istider för träning och matcher på andra arenor. Dessutom är föreningens förhoppning att många frivilliga medlemmar, sponsorer, kommunen är med och stöttar för att klara av kostnader för reparationen. 
Föreningens önskan är nu att hitta ett nytt datum och ett förslag är den 12/2-14/2. Hoppas att detta förslag kan passa deltagande föreningar och med hänsyn till seriespel och övriga cuper.  Föreningen tackar alla föreningar och kommittéer som hjälper till i all omplanering.
 
Med bandyhälsning
Kjell Myrén
Marknadsansvarig

Bandyförbundet Distrikt Mellansverige
Skribent: Owe Larsson

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET


FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

PROJEKTSTÖD IF

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Bandyförbundet distrikt Mellansverige
Bangårdsgatan 1
591 35 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg