#nouse{ color:red; } Silver till F15 Mellansverige i Distriktslagsturneringen - Mellansverige
Hoppa till sidans innehåll

Silver till F15 Mellansverige i Distriktslagsturneringen

09 MAR 2019 19:51
Under lördagen den 9 mars spelades finalerna i Distriktslagsturneringen i Behrn Arena, Örebro. I Finalen för F15 möttes Sydväst- och Mellansverige. Det blev en andra plats för tjejerna i Mellansverige när resultatet i matchen skrevs till 8-2.
  • Uppdaterad: 09 MAR 2019 19:51

Det var Sydväst som kopplade ett tidigt grepp om finalen i Distriktslagsturneringen F15. När drygt 15 minuter av matchen var spelad  hade Sydväst tagit ledningen med 3-0. Tjejerna i Mellansverige spelade sedan upp sig och skapade chanser men fick tyvärr inte utdelning. Istället kunde Sydväst göra 4-0 på en omställning. Mellansverige svarade med ett distansskott som målvakten i Sydväst gjorde en fin räddning på och halvtidsresultatet blev därmed 4-0 till Sydväst.

I början av den andra halvleken reducerade Mellansverige till 4-1 och ingav nytt hopp till tjejerna. Sydväst svarade snabbt och var det bättre laget på planen med en stark offensiv och bra samspel. Efter 60 minuters spel fick Mellansverige med sig en straff men den gick tyvärr utanför. Dock revancherade sig Mellansverige några minuter senare då man reducerade till 5-2 på en fin hörnvariant. Sydväst utökade kort därpå sin ledning genom ett skott på frislag. Sydväst kontrollerade slutet av matchen och utökade sin ledning i slutskedet och kunde därmed plocka hem titeln i Distriktslagsturneringen F15 efter att ha vunnit med 8-2.

 

 

Skribent: Margareta Grahn
Epost: Adressen Gömd

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET


FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

PROJEKTSTÖD IF

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Bandyförbundet distrikt Mellansverige
Bangårdsgatan 1
591 35 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 


TFFIR_Bandyforbundet_RGB_250px.jpg