Hoppa till sidans innehåll

Marcus Norman slutar hos Bandyförbundet

03 AUG 2016 12:04
Marcus Norman har sagt upp sin anställning som generalsekreterare hos Svenska Bandyförbundet och går vidare för att möta nya utmaningar.
  • Skapad: 03 AUG 2016 12:04

– Marcus har förtjänstfullt lett förbundets arbete under en viktig utvecklingstid. Bland annat kan nämnas hans insatser för ungdomsbandyn i olika åldrar och framväxten av ordförande- och distriktskonferenser där bandyns framtidsfrågor varit i fokus. När han nu lämnar önskar vi honom lycka till och tackar för en god insats för svensk bandy, säger Svenska Bandyförbundets ordförande Stig Bertilsson i en kommentar.

Norman kommer inte att tjänstgöra under sin uppsägningstid, men kommer vid behov att bistå styrelsen. Bandyförbundets styrelse har beslutat att omgående söka ny generalsekreterare. Styrelsen har också beslutat att Stig Bertilsson – i avvaktan på att tjänsten tillsätts – går in som t f kanslichef och arbetande styrelseordförande.

– Självklart är det kännbart att tappa goda medarbetare. I rådande situation väljer vi dock att se möjligheter i de förändringar som sker och har målsättningen att kombinera rekryteringen av ny personal med en översyn av organisationen, säger Stig Bertilsson.

– Det har varit både roligt och lärorikt att gå till jobbet varenda dag. När bandyn nu går in i en ny strategisk period med sikte på 2025 så känns det rätt att någon annan får ta över. Beslutet har växt fram under våren och sommaren då jag haft förmånen att få vara föräldraledig. Jag vill tacka alla underbara profiler i bandyfamiljen som jag fått haft kontakt med och lära känna med under de här åren, säger Norman till svenskbandy.se

Marcus Norman har varit generalsekreterare hos SBF i drygt fyra år. Dessförinnan var han under ett år ledamot av förbundets styrelse.


Epost: Adressen Gömd

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info