Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Norberg Peter Gerhardsson, förbundskapten för svenska damlandslaget i fotboll, höll i en föreläsning om ledarskap under Bandyforum.

Många deltagare under Bandyforum

28 MAJ 2018 16:00
Helgen 26-27 maj genomfördes Bandyforum. Över 90 deltagare var på plats under dessa dagar då seriemöten, föreläsningar och informationsmöten avverkades.
  • Skapad: 28 MAJ 2018 16:00

Årets Bandyforum var fullspäckad med mycket god uppslutning. Över 90 deltagare hade hittat till Stockholm och Svenska Bandyförbundets lokaler för att vara med på forumet. För BandyAllsvenskan och damserierna genomfördes under lördag respektive söndag seriemöten anordnade av Svenska Bandyförbundet. Under dessa seriemöten diskuterades frågor rörande spelscheman och seriesammansättningar i dessa serier för kommande säsong.

Under lördagen så anordnade Nätverket för flick- och dambandyn en dag som bjöd på föreläsningar riktad mot flick- och dambandyn. Förbundskaptenen för damlandslaget i fotboll, Peter Gerhardsson, höll i en uppskattad föreläsning om ledarskap. Från Lidköping var Kerstin Gustafsson på plats och berättade om hur Villa Lidköping arbetar med flickbandyn.

Allsvenska serieföreningen arrangerade en träff som handlade om organisation och event. Föreläsningarna gjordes av Michael Campese, klubbchef för Brynäs IF (hockey) samt Rättighetsbyrån.

Under helgen genomfördes en ekonomiutbildning för idrottsföreningar. Deltagarna fick kunskap om hur idrottsföreningar kan arbeta med sin ekonomi utifrån dem redovisnings- och skatteregler som gäller samt utbildning i styrelsens ansvar i den ideela föreningen, revision och försäkringar.

Helgen summeras som lyckad, där framförallt det stora antalet deltagare sticker ut på ett positivt sätt.


Epost: Adressen Gömd
Partnersnurra 20190214

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: This is a mailto link

Se all info