Hoppa till sidans innehåll

GS-brev: "Kalendrarna är fulltecknade"

05 MAR 2012 17:35
En månad har gått sen jag fick äran att jobba med Svensk Bandy på heltid. Februari har varit en hektisk månad att komma in. Allas kalendrar är fulltecknade och aktiviteten är stor på kontoret. SM-slutspelen har precis dragit igång. Final stundar i alla juniorturneringar. Vi har vunnit två VM-guld och genomfört ytterligare ett antal mästerskap.
  • Skapad: 05 MAR 2012 17:35

Vill rikta ett stort tack till alla som hört av sig med glada tillrop och nyttiga tips. Högst upp på min agenda för våren och sommaren 2012 är att lyssna mycket, lära mig än mer och bilda mig en egen uppfattning om Svensk Bandy. Det finns ett starkt engagemang och många olika åsikter. Jag är långt ifrån fullärd än, så ni som känner att ni vill dela med er av era åsikter eller fråga något annat – hör gärna av er! 

Vem är jag då? Jag är 31 år och uppväxt i Filipstad. Ett litet samhälle i Värmland med cirka 10 000 invånare. Fostrad i Filipstad IF:s Bandyklubb på vintrarna men som alla som kommer från mindre orter har jag testat på en palett av olika idrotter. Utöver bandyn blev det både hockey och innebandy på vintern och tennis, golf och fotboll på somrarna. Golf och bandy var nog det jag tyckte var allra roligast. Jag flyttade till Stockholm direkt efter gymnasiet och har blivit kvar här sen dess. Jag har en fru som också är från Filipstad. Jag har jobbat med försäljning och marknadsföring i princip hela min karriär. 

Jag spelar fortarande bandy. I Enebybergs IF i division 2 i Stockholm. En samling människor med olika bakgrund. Bäst bandy-CV har Hasse Johansson och Göran Rosendahl som båda har +100 landskamper och minst en handfull SM-guld. Vi tränar aldrig men dricker alltid kaffe och äter pepparkakor i pausen. När ”Rosa” ropar att vi måste ”kliva in i positionerna” vet jag att halva laget ser ut som frågetecken och de andra har tittat för mycket på Serie A. Vårt motto är ”Bandy är kul!” och jag både hoppas och tror att det ska bli lika kul att jobba med bandy som det är att spela. 

Jag tänkte skriva ner några tankar då och då och också berätta vilka frågor vi jobbar med på kansliet.

Hoppas vi ses snart!

Bandyhälsningar // Marcus Norman

Partnersnurra 20190214

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: This is a mailto link

Se all info