Hoppa till sidans innehåll

BANDY I MEDIA


Villa Lidköping på bortaplan blev den sista matchen för Sergej Lomanov i IFK Vänersborg. Foto: Joel Hansson/Sveriges Radio
 
Sergej Lomanov återvänder till Jenisej i ryska ligan. Arkivbild.
 
SM-finalen i bandy mellan Bollnäs och Edsbyn kan bli en extra laddad affär.
 
Det var en otröstlig Ebba Nyström som 2011 fick se sitt Bollnäs förlora SM-finalen mot Sandviken.
 
Säg Lidköping och de flesta tänker på bandy.
 
Dagen efter SM-semifinalsortin mot Edsbyn presenterar Sandviken en ny huvudtränare för nästa bandysäsong – förre stjärnspelaren Magnus Muhrén. Dessutom är Magnus Edlund är klar som assisterande tränar...
 
Magnus Muhrén återvänder till Sandviken. 42-åringen blir huvudtränare nästa säsong och Magnus Brodén lämnar därmed klubben.
 
Efter Sandvikens 2-1 ledning i matchserien mot Edsbyn var det nog inte många som trodde att hälsingarna skulle vända på det hela och lyckas åstadkomma ett historiskt hälsingederby i finalen.
 
Målilla Bandy har drabbats av två tunga avbräck.
 
I dag meddelade Daniel Andersson att han slutar spela bandy. I sociala medier hyllats ”Danne” av flera bandyprofiler och här har du chansen att hylla 34-åringen efter 13 år i Villa.
 
Det kommer råda mer bandyfeber än vanligt i Hälsingland den här veckan, när Edsbyns och Bollnäs fans laddar för den stora sammandrabbningen i finalen på lördag.
 
20.03.2017 06:47:06
 

Landslagsstjärnan slutar

(2017-03-20 10:54)
Villa Lidköpings landslagsanfallare i bandy, Daniel Andersson, lägger av. 33-åringen skriver i ett inlägg på klubbens webbplats att hans "kropp är sliten och jag orkar inte längre". Han startade karri...
 
Fem SM-finaler för ungdomar – bara i Behrn arena. Här kan du se över 40 av Eric Fiedlers bilder från helgens hetaste bandyhändelse.
 
Edsbyn vann den femte och avgörande matchen i bandyns SM-semifinal mot Sandviken.
 
12
Partnersnurra 20151008

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Idrottens Hus
114 73 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
Fax: 08-6996340
E-post: This is a mailto link

Se all info