Hoppa till sidans innehåll

Spelschema för U23-VM i Obukhovo

04 DEC 2013 17:53
Fredag 6 - söndag 8 december avgörs U23-VM i Obukhovo, en förstad till Moskva. Spelschemat för mästerskapet finns nu på svenskbandy.se.
  • Skapad: 04 DEC 2013 17:53

Fredag 6 december  

10.00 Finland - Kazakstan 
12.00 Sverige - Norge (09.00 svensk tid) 
14.00 Kazakstan - Ryssland 
17.00 Norge - Finland 
19.15 Ryssland - Sverige (16.15 svensk tid)

Lördag 7 december 
10.00 Ryssland - Norge 
12.00 Sverige - Finland (09.00 svensk tid) 
14.00 Norge - Kazakstan 
17.00 Finland - Ryssland 
19.00 Kazakstan - Sverige (16.00 svensk tid)

Söndag 8 december 
10.00 Bronsmatch (07.00 svensk tid) 
13.00 Final (10.00 svensk tid) 

Skribent: Erik Jonsson
Epost: This is a mailto link

Bandy på Twitter

                    

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996340
E-post: [saknas] Information

Se all info