#nouse{ color:red; } Svenska Bandyförbundet söker föreningsutvecklings- och utbildningsansvarig - Svenska Bandyförbundet
Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bandyförbundet söker föreningsutvecklings- och utbildningsansvarig

2018-05-11 12:12
Svenska Bandyförbundet befinner sig i en fas där stort fokus ligger på att utveckla verksamheten i linje med förbundets och Svensk Idrotts strategier.
  • Uppdaterad: 2018-05-11 12:12

Förbundet har de senaste åren haft en positiv trend vad gäller antalet utövare och ”utveckling” är ett ord som just nu genomsyrar hela verksamheten. Svenska Bandyförbundets verksamhet spänner hela vägen från nybörjarkonceptet Skridskokul till Bandyfinalen i Uppsala och idrotten präglas av ett synsätt där alla är välkomna.

Vi söker nu en person i rollen som föreningsutvecklings- och utbildningsansvarig som kan leda arbetet med förbundets utbildningsverksamhet, utvecklingsplan och ungdomsturneringar. Rollen som föreningsutvecklings- och utbildningsansvarig är en viktig pusselbit för att Svensk Bandy ska ta nästa steg och i rollen ingår ett stort eget ansvar för de områden som ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet är förlagt till Idrottens hus i Stockholm där vi arbetar i en trivsam miljö som präglas av ett stort engagemang för vår idrott.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Som föreningsutveckling- och utbildningsansvarig ingår ett helhetsansvar för förbundets utbildningsstruktur samt de utvecklingsprojekt som hör till områdena ”utbildning” och ”föreningsutveckling”. Du kommer ha tät kontakt med andra funktioner inom förbundet och ansvara för att förbundets utbildningar stämmer överens med Svensk Bandys syn på träning och tävling. I rollen ingår även ansvar för hanteringen av förbundets Idrottslyftsmedel där du kommer se till att dessa används på ändamålsenligt sätt. Du kommer i det arbetet ha stöd av Barn- och ungdomskommittén samt Utbildningskommittén.

Svenska Bandyförbundet står även som ansvarig för vissa ungdomsturneringar där du kommer vara den som är förbundets kontakt med arrangörer. Även i denna del av arbetet ingår att på sikt utveckla dessa turneringar till att gå i linje med förbundets och Svensk Idrotts strategier.

Erfarenhet
Vi söker dig som har en relevant akademisk bakgrund, gärna inom idrott, samt har erfarenhet av föreningsverksamhet, utvecklingsarbete och att leda och organisera arbete.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, analytisk, ha bra samarbetsförmåga och kunna arbeta självständigt. I rollen ingår även att du behöver vara en god administratör. Övriga färdigheter vi söker för tjänsten är nytänkande, engagerad, och social.

Goda kunskaper i Word och Excel är ett krav. Du behöver även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Föreningsutvecklings- och utbildningsansvarig rapporterar till Generalsekreteraren.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med sex månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För mer information om tjänsten, kontakta generalsekreterare Peter Hodor, This is a mailto link. Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha senast den 7 juni 2018. Skicka den via e-post till This is a mailto link. Ange även löneanspråk i ansökan.

Platsannonsen som PDF >>

Epost: Adressen Gömd

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Svenska Bandyförbundet
Idrottens Hus
114 73 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
Fax: 08-6996340
E-post: This is a mailto link

Se all info