#nouse{ color:red; } Nyheter från Region Nord - Dalarnas Bandyförbund
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Region Nord


Nu är serierna igång, vi har samlat alla Region Nordserierna på samma ställe så ni kan se hur det går för våra föreningar.
 
Under kommande vecka med start på fredag så kommer IFK Helsingfors göra en utbytesresa i Sverige och möta lag från Div 1 Norra. Hela 6 matcher kommer att spelas, detta är ett intressant samarbete som vi säkert kommer se mer utav.
 
Välkomna till Svenska Spel i Härnösand 7/1 2012 (Högslättens IP).
 
Denna vecka så avslutas inmatningen av serier i LagTA, systemet som styr resultat och tabellerna under säsongen.
 
Region Nord har hållit Nordting (Årsmöte) i Sundsvall 21-22 maj med Medelpads BF som arrangör.
 
Regel- och domarkommittén har fastställt tidpunkt och plats för ett antal utbildningar. Det går redan nu att anmäla sig till utbildningarna. Information om datum, platser och anmälan finns i de bifogade pdf-filerna.
 
”Sveriges Super Bowl” – bandyfinalen – kommer från och med 2013 spelas på nya Swedbank Arena i Solna. Avtalet löper på fem år med option på ytterligare fem.
 
Projektgruppen för bandyns nya organisation är klar med utredningen. I slutet av mars kommer gruppen att bege sig ut i landet på en två-veckors-turné för att informera bandysverige om förslaget för omorganisationen.
 

Inför nästa säsong!

(2011-03-16 11:01)
Informationsmöten inför nästa säsong kommer att hållas på nedanstående tider och platser. Regionkonsulent Magnus Alm kommer att ta upp följande frågor. Anmälan senast tre dagar innan till arrangerande klubb.
 
Kvalet till Division 1 är över...
 
En arbetsgrupp har under vintern gjort en utredning om bandyförbundets framtida organisation. - Det är viktigt att ha fokus på att stötta föreningarna och få dem att växa och utvecklas med tyngdpunkt på barn- och ungdomsverksamheten, säger...
 
Under helgen så spelas P13 och P14s regionslutspel i Rättvik. Matchtiden för P13 är 2x20 min förutom Final och match om 5e plats som spelas 2x30 min. Matchtiden för P14 är 2x30 min.
 
Dalarnas Bandyförbund har inlett ett närmare samarbete med SISU för att utveckla Dalarnas bandyföreningar..
 

Veteran-SM

(2011-02-18 09:04)
Idag klockan 17.00 startar Veteran-SM i Karlsbyheden, ta er till Karlsbyn i Dalarna och heja fram era "gamla" favoriter!
 
Under helgen så kommer det bli klart vilka lag som går vidare till kvalspelet till Div 1 Norra. En helg med massor med spänning och dramatik väntar...
 

Postadress:
Dalarnas Bandyförbund
Nils-Erik Borgh, Per Smeds Gata 9B
784 45 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243211157
E-post: bengt.sandstrom@hidrott.se

Se all info