#nouse{ color:red; } Utveckling av vinteridrott i Dalarna - Dalarnas Bandyförbund
Hoppa till sidans innehåll

Utveckling av vinteridrott i Dalarna

21 FEB 2013 13:22
Dalarnas Bandyförbund och Dala Active Skaters erbjuder er förening möjligheten att under eftersäsongen fortsätta med att utveckla era barn och ungdomar, flickor som pojkar, och vuxna till att behärska olika former av skridskoåkning. Syftet är att få framförallt barn att gilla att åka skridskor och eftersom flera föreningar har konstfruset och vintern pågår även efter sportlovet vill vi propagera för mera skridskoåkning.
  • Uppdaterad: 22 FEB 2013 13:28

Dalarnas Bandyförbund och Dala Active Skaters erbjuder er förening möjligheten att under eftersäsongen fortsätta med att utveckla era barn och ungdomar, flickor som pojkar, och vuxna till att behärska olika former av skridskoåkning. Syftet är att få framförallt barn att gilla att åka skridskor och eftersom flera föreningar har konstfruset och vintern pågår även efter sportlovet vill vi propagera för mera skridskoåkning. Man får leka, prova på, tävla och ha det kul på skridsko.

Det handlar om att kunna åka:
- långfärdsskridskor
- hastighetsskridskor
- bandy/hockeyskridskor

Dala Active Skaters har fina hastig-hetsskridskor i storlek 32-45 att låna ut samt instruktörer för ändamålet. Dalarnas Bandyförbund med "gamla gubbar" leker bandy med er. Om ni kan avvara er skridskobana en eftermiddag efter skolan eller en lör-dagförmiddag så ordnar vi en rund-bana för skridskoåkning och en spel-plan för bandy.

Ni som förening är välkommen att anmäla ert intresse och föreslå tid för arrangemanget till oss på Dalarnas Bandyförbund och Dala Active Skaters. Anmälan gör ni till någon av oss här under. Inbjudan går ut till samtliga bandyföreningar i Dalarna.

För Dalarnas Bandyförbund
Jahn Östberg, 070-386 52 08, This is a mailto link

För Dala Active Skaters
Daniels Sven Olsson, 070-578 20 35, This is a mailto link

Skribent: Fredrik Remes

Postadress:
Dalarnas Bandyförbund
Nils-Erik Borgh, Per Smeds Gata 9B
784 45 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243211157
E-post: This is a mailto link

Se all info