#nouse{ color:red; } Andra exempel - Dalarnas Bandyförbund
Hoppa till sidans innehåll

Andra exempel


 

Hedemora SK

Lek, idrott och skridskoteknik

Tänk att få åka skridskor i ishallen tillsammans med två A-lagsspelarna ifrån Hedemora SK. Den möjligheten får många barn och ungdomar i Hedemora tack vara Idrottslyftet. Den 9 februari besökte vi föreningen och träffade då elever från förskoleklassen och år 1 från Olympicaskolan. En del tar hjälp av ledarna Fredrik Hanses och Viktor Lantz, andra tar hjälp av en smart ställning för nybörjare och vissa åker själva. En sak är dock gemensamt och det är att alla verkar ha jättekul.

 

Leksands IF Konståkning

Konståkning på gymnasiet

Leksands IF konståkning har under vårterminen erbjudit elever på Leksands Gymnasium möjligheten att träna konståkning, både på is samt allmän fysisk träning. Ispassen har innehållit både grundläggande skridskoåkning och mer kvalificerad konståkningsträning. 50 aktivitetstillfällen har genomförts och satsningen avslutades med en isshow.

 

Falu IK

Friidrott på högstadiet

Falu IK vill öka intresset för friidrott samt visa att det inte är för sent att börja (fri)idrotta i 13-årsåldern och ansökte därför om projektmedel från Idrottslyftet - samverkan med skolan. Under vårterminen bjuder de in alla elever i årskurs 7 i Falu kommun för att prova på rolig och stimulerande friidrottsträning. Intresserade erbjuds att vara med i Falu IK:s träningsgrupp för äldre nybörjare.

 

Använd er fantasi, ta andra goda exempel och gör så att det passar er förening, lycka till!

Uppdaterad: 12 JAN 2011 22:56 Skribent: Dalarnas Bandyförbund

Postadress:
Dalarnas Bandyförbund
Nils-Erik Borgh, Per Smeds Gata 9B
784 45 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243211157
E-post: This is a mailto link

Se all info