#nouse{ color:red; } Uppdatering Ruddalen - Sydväst
Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering Ruddalen

2017-12-31 14:47
Status för Ruddalen är fortsatt osäker. Arbetet med att finna den läcka man konstaterat går trögt och drar ut på tiden. Efter flera försök har man ännu INTE hittat det faktiska felet - och har då inte heller kunnat påbörja reparation.
  • Uppdaterad: 2017-12-31 14:47

Ruddalen är alltså fortsatt ej spelbar för matcher. Och kommer sannolikt fortsätta vara det under ett antal veckor till. Exakt när och OM den kommer i bruk igen kan vi inte säga. Den kan dock just nu användas för poolspel - dvs 7-manna och 5-manna-spel.

Vi skall försöka vara snabba med att kommunicera eventuella positiva eller i värsta fall negativa besked för vad som gäller under resterande del av säsongen.

Vi från distriktets sida ber också om förståelse från alla föreningar, lag och ledare då justeringar kommer behöva genomföras på våra övriga banor i stort sett varje helg framöver. Detta för att på något sätt se till att SK Höjden, BK Rosa, Slottshov och Bergum kan spela sina matcher så gott det går. Det innebär att vi tvingas jobba med kortare framförhållning och snabba besked och godkännande av ny spelplats/speldag/speltid.
I vissa fall lyckas vi byta hemma-borta men det finns en gräns för hur mycket man kan resa för att få spela sina "hemmamatcher". Det vi önskar är ju att hitta lösningar som påverkar så lite som möjligt. Men det finns också en prioriteringsordning som vi jobbar efter när det gäller vilka serier och lag som har förtur.

Tack för att ni har överseende med detta.

Hoppas vi kan återkomma snart med positiva besked.

Skribent: Göran Lember
Epost: Adressen Gömd

NÄR DU SKADAT DIG

BANDYNS SCANDICAVTAL

BESTÄLL STARTPAKETET

Skridskokul_2015_frilagd

FLICKBANDYNS DAG

SKRIDSKOKUL

Skridskokul 140px

IDROTTSLYFTET 

 

SVENSKA SPEL

 

NEJ TILL MATCHFIXING

Min_Match_Banner_Nej_200X200

Postadress:
Bandyförbundet distrikt Sydväst
Rullagergatan 9, 4TR
415 26 Göteborg

Kontakt:
Tel: +4631266558
E-post: This is a mailto link

Se all info